Welkom bij

Wereldwinkel Lelystad

2020, een nieuw begin na 40 jaar!

Er staan Wereldwinkel Lelystad grote veranderingen te wachten. Dat zal de komende tijd steeds duidelijker worden. We kunnen nog niet alles verklappen maar zullen u zo goed mogelijk informeren over wat u kunt verwachten.

Een bredere filosofie

Naast het Fairtradebeleid, met aandacht voor een eerlijke prijs en een fatsoenlijk bestaan voor onze producenten, richten we ons in 2020 ook meer op een duurzamer wereld. Dat betekent dat we de 17 Sustainable Development Goals van de VN onderschrijven en daar ook wat mee gaan doen. Aandacht ook voor het stimuleren van lokaal geproduceerd duurzaam voedsel. Maar ook zoeken we de verbinding met gelijkgestemde partners om daarmee veel meer te gaan samenwerken.

Verhuizen!

Dertig jaar lang zaten we in de Dukaatpassage. Niet de meest in het oog springende locatie voor een winkel, maar trouwe klanten konden ons wel vinden. Maar een winkel moet het ook hebben van mensen die passeren en verleid worden naar binnen te gaan. Dat was in de Dukaatpassage niet meer haalbaar.

Door de leegstand in het stadshart kwam er een vestiging vrij die veel meer in de loop ligt en die voor ons ook betaalbaar is. Samen met partners en een projectontwikkelaar die maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel heeft, hebben we die kans gegrepen. Dat betekent dat we gaan verhuizen! De locatie houdt u van ons nog te goed! Op 1 februari moeten we het huidige pand verlaten.

De laatste dag dat we open zijn is 22 januari!!

Wat betekent dat voor u?

Naast een start in een nieuwe winkel gaat er meer veranderen.

We streven er naar om een bezoek aan onze locatie meer te maken dan winkelbezoek. Door samenwerking met onze partners kunnen we u, naast de leukste cadeauwinkel van de stad, straks meer beleving bieden. We starten op de nieuwe locatie in het eerste kwartaal van 2020.

Sale!

Er moet dus nog veel gebeuren maar op 2 januari begint de uitverkoop! De hele maand januari treft u dus producten aan tegen een (sterk) gereduceerde prijs! 25% korting op alle artikelen met uitzondering van Food en boeken! Wees er snel bij want het belooft druk te worden.

Vervolg

Als we op 1 februari het pand verlaten zullen we tijdelijk elders onderdak moeten vinden voordat we ons verbouwde pand kunnen betrekken. Daar wordt nu hard aan gewerkt. Middels deze nieuwsbrief en de media houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen! Voor meer informatie kunt u mailen naar .