Investering in PlusPlus-project

We hebben weer kunnen investeren in een PlusPlus-project.

Cosecha 2: Kleine boeren hoeven niet te kiezen tussen of meer oogst of milieuvriendelijke landbouw", zegt John, medeoprichter van Cosecha.
Deze sociale onderneming stelt Nicaraguaanse boeren in staat om beide te doen en daarmee een duurzaam inkomen op te bouwen. In een land met veel armoede en dat kwetsbaar is voor de gevolgen van klimaatverandering, maakt de strategie van Cosecha Partners impact. Door de biologische productie van luxeproducten zoals koffie, cacao en chiazaad, verbeteren al 4.392 boeren hun bestaan en herstellen ze de natuur.

Met deze tweede lening kan Cosecha deze oplossing aan meer boeren bieden.

------------------------------------------------------------------------------------

Cosecha is een baanbrekend sociaal bedrijf dat fijne cacao, speciale koffie en andere biologische ingrediënten levert aan de voedingsindustrie en tegelijkertijd duurzame inkomens genereert voor kleine boeren.

Wij geloven dat uitzonderlijk voedsel geworteld is in de welvaart van boeren. Cosecha Partners, gevestigd in Nicaragua, Midden-Amerika, heeft als missie om het potentieel van kleine boeren te ontsluiten om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige biologische en speciale voedselingrediënten. Door te investeren in kleine boeren en transparante, langetermijnrelaties op te bouwen in de hele toeleveringsketen, cultiveren we onze visie voor een meer inclusief en regeneratief voedselsysteem.

Zelf ook investeren in een project van "PlusPlus"?

Dat kan al vanaf € 50,00 !!

Ga naar:  https://www.plusplus.nl/nl-NL

  en lees de voorwaarden.