INVESTEREN VIA LENDAHAND

PlusPlus werd in 2020 gelanceerd door de ontwikkelingsorganisaties Solidaridad en Cordaid, crowdfunding-platform Lendahand en impact investor Truvalu. Met een focus op landbouw, renteloze leningen en kleinschalige projecten onderscheidt PlusPlus zich van Lendahand. Maar er zijn ook overeenkomsten tussen de twee, wat kansen biedt voor de toekomst. Daarom is nu besloten om samen verder te gaan: PlusPlus wordt onderdeel van Lendahand.

Als Wereldwinkel Lelystad hebben we al twee maal geïnvesteerd in een project vanPlusPlus. Beide keren in Cosecha, een baanbrekend sociaal bedrijf in Nicaragua, dat fijne cacao, speciale koffie en andere biologische ingrediënten levert aan de voedingsindustrie en tegelijkertijd duurzame inkomens genereert voor kleine boeren.

We doen dat omdat we iets goeds willen doen met onze winst maar ook willen weten of en hoe dat gebeurt. Bij PlusPlus zie je concreet welk verschil jouw inleg maakt. Je investeert in nieuwe banen en betere voedselproductie in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Volg ‘jouw’ ondernemers terwijl ze je geld aan het werk zetten.

Zelf ook investeren in een project van Lendahand? Dat kan al vanaf € 50,00! Na terugbetaling kun je het opnieuw investeren. Zo wordt jouw renteloze lening steeds meer waard.

https://www.lendahand.com/