Wereldwinkel Lelystad vanaf nu 'Wereldwinkel.Nu'

 WERELDWINKEL.NU

Ik geef jou de wereld kado

De Wereldwinkel heeft een nieuwe jasje gekregen. Een nieuwe uitstraling en een nieuwe strategie. Onder naam, Wereldwinkel.Nu, blijven wij ons inzetten voor een betere wereld door de verkoop van fairtrade producten. Daarnaast willen de aansluiting verbeteren met de huidige trend, waar steeds meer aandacht is voor duurzaamheid en voor het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen in een achterstandsituatie, waar ook ter wereld.

Met de verkoop van fairtrade producten investeert de Wereldwinkel in een leefbare wereld, waarin iedereen een kans op ontwikkeling krijgt. De producenten krijgen een eerlijke prijs voor hun product en arbeid en de producten worden gemaakt met respect voor natuur en milieu. De mooie, authentieke producten komen van over de hele wereld, maar soms ook uit de directe omgeving.

Wereldwinkel Lelystad bestaat dit jaar 45 jaar!

Wereldwinkel Lelystad is één van de vier Wereldwinkels in Nederland, die de overstap naar de nieuwe strategie als eerste hebben gamaakt. Dit jaar zullen er nog meer winkels zich aansluiten bij dit initiatief.