HAPPY SOAPS, beter voor jou én voor de planeet.

100% plasticvrij

In onze huidige maatschappij zijn we nogal doorgeslagen in het gebruik van plastic. En dan met name wegwerp plastic. We verpakken er echt alles in, zelfs een losse komkommer! Dat is toch echt niet nodig? Het probleem lost zich dus niet vanzelf op. Ook niet bij nieuwe varianten zoals bio-plastic. De enige echte oplossing is plasticvrij. Happy  Soaps producten bevatten geen grammetje plastic. 

100% palmolievrij

Palmolie is de meest gebruikte plantaardige olie ter wereld. Dit komt doordat de palmvrucht, waar de olie van afkomstig is, weinig oppervlakte en bestrijdingsmiddelen nodig heeft. Ook de goedkope locatie van de palmolieplantages helpt mee in de enorme vraag. Helaas heeft de goedkope palmolie industrie veel nadelen voor de planeet, de boeren, de dieren en voor ons. Happy Soaps producten bevatten geen palmolie.

Recyclebare verpakkingen

De producten van HappySoaps zijn verpakt in recyclebare verpakkingen van gerecycled karton of worden verpakt in aluminium. Volledig plasticvrij. De reden waarom wij voor deze verpakkingen hebben gekozen, is omdat deze vervolgens weer goed te recyclen zijn. Er is namelijk al genoeg afval in de wereld. 

Vegan en dierproefvrij

Handgemaakt in Nederland