Gedroogde ananas en mango uit Rwanda

Sinds kort verkopen wij deze producten in onze winkel. De meest voor de hand liggende manier om van gedroogde mango of ananas te genieten is: direct uit de zak. Trek gewoon de zak open en neem een paar stukjes als snelle en gezonde snack. Andere manieren om ze te gebruiken zijn:

• In ontbijtgranen of muesli: Voeg wat stukjes gedroogd fruit toe aan je ontbijtgranen of muesli voor een zoete, fruitige kick. Het zal je ontbijt een exotisch tintje geven.

• In smoothies: Week enkele stukjes gedroogde mango of ananas in water of sap om ze zachter te maken en voeg ze dan toe aan je favoriete smoothie voor extra smaak en textuur.

• Bij notenmixen: Maak je eigen trailmix door ze te combineren met noten, zaden en andere gedroogde vruchten.

• In gebak en desserts: Snijd gedroogde fruit in kleine stukjes en voeg ze toe aan muffins, koekjes, of zelfgemaakte ijsjes voor een tropische toets.

Kortom, gedroogde ananas of mango bieden talloze mogelijkheden om je maaltijden en snacks op te fleuren. Ze zijn niet alleen heerlijk maar ook voedzaam en veelzijdig en een smakelijke en gezonde aanvulling op je dieet. Geniet ervan op jouw manier!