THE TWINNING COMPAGNY

The Twinning Company is sinds 1998 importeur en groothandel van handgemaakte en duurzame producten. Het assortiment bestaat uit een brede selectie aan authentiek keramiek en tableware. De artikelen zijn zowel functioneel als decoratief en gemaakt van pure natuurlijke materialen. Bij The Twinning staan een eerlijke prijs voor de arbeider, een duurzame handelsrelatie en respect voor het milieu bovenaan de manier waarop zij ondernemen.

Ondernemen met impact

The Twinning Company gelooft in het steunen van kleinschalige producenten gelegen in derde wereld landen. De mannen en vrouwen die de producten maken leven vaak in armoede. De passie van The Twinning Compagny is een verschil te maken voor de enkeling, het gezin en het dorp! Zij doen dat door middel van langdurige handelsrelaties, het afleggen van bezoeken en het opbouwen van relaties met hun producenten. Het gaat immers om impact en op deze manier kunnen zij echt iets betekenen voor de mannen en vrouwen, de families en gemeenschappen door wie de producten worden gemaakt.

            

The Twinning Company wil hun footprint zo klein mogelijk houden en zij willen hun handprint zo groot maken als ze kunnen. Mannen en vrouwen over de hele wereld creëren met hun handen de mooiste duurzame producten en The Twinning Company wil die graag onder de aandacht brengen. Alle producten zijn, stuk voor stuk, liefdevol met de hand gemaakt. Zo is ieder bordje zorgvuldig met de hand beschilderd en elke kaars kunstig met de hand gevormd. Daarnaast zijn de producten gemaakt met respect voor het milieu, onder goede omstandigheden en krijgen de werknemers een eerlijke prijs. 

Nieuwsgierig geworden? Kom de collectie bekijken in onze fysieke winkel!