Wat is grootverbruik?

Grootverbruik is de levering van grote(re) hoeveelheden food producten, zoals koffie, thee, suiker, aan bedrijven en instellingen. Producten die onder de voorwaarden van eerlijke handel, het Max Havelaar keurmerk, geïmporteerd zijn. Wereldwinkel Lelystad levert voor elke gewenste werksituatie, bedrijfsgrootte, koffiezetapparaat of automaat de juiste soort koffie en thee.

Voor wie is grootverbruik interessant?

 In principe is grootverbruik interessant voor elke groep mensen die koffie en thee in grote(re) hoeveelheden gebruikt. Dat kunnen dus bedrijven, organisaties, overheidsinstellingen, verenigingen of anderszins zijn. Meer specifiek is grootverbruik interessant voor bedrijven om maatschappelijk verantwoord ondernemen in praktijk te brengen en voor klanten die biologisch geteelde thee en koffie wensen.

Wat zijn de voordelen?

  • Eerlijke Handel als een vorm van verantwoord ondernemen
  • Ruim aanbod
  • Ook biologisch geteelde soorten leverbaar
  • Geschikt voor nagenoeg alle (bedrijfs)situaties
  • Snelle levering: (in principe) binnen 5 werkdagen
  • Gratis bezorgen

Wilt u meer informatie hierover?

U kunt uw interesse kenbaar maken bij de Wereldwinkel aan de Neringpassage 54 in Lelystad of telefonisch via 0320-249202.  

Een email naar:   is uiteraard ook mogelijk om uw belangstelling te melden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te inventariseren en eventueel een offerte voor u op te stellen.

 

Een bewuste keuze voor Max Havelaar producten op het werk tikt keihard door. Een bedrijf met 1000 werknemers dat eerlijke koffie schenkt voorziet daarmee zestien boerenfamilies in hun levensonderhoud.